Certificacións
Outras certificacións
Jealsa, unha empresa familiar fundada en 1958, optou dende a súa creación pola innovación e a diversificación, o que lle permitiu convertirse nunha das principáis productoras de conservas de peixe e marisco a nivel mundial. As súas marcas nacionais, Rianxeira e Escurís, adaptáronse ás novas tendencias e necesidades dos consumidores actuáis, mantendo os más altos estándares de calidade e sen perder a esencia das conservas tradicionais galegas.
Produtos/Servizos
CONSERVAS RIANXEIRA
- Agullas en aceite de oliva virxe extra
- Bonito do norte en aceite oliva
- Mexillóns ao natural - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
- Mexillóns en escabeche - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
- Mexillóns en escabeche picante - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
- Mexillóns en salsa marinera - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
- Mexillóns en salsa vieira - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
- Sardinilla en aceite de oliva
- Sardinillas en aceite de oliva virxen extra eco
- Sardinillas en aceite de oliva virxen extra eco picante
- Sardinillas en aceite de oliva virxen extra baixo en sal
- Ventresca de atún claro en aceite de oliva
- Ventresca de bonito del norte en aceite oliva
CONSERVAS ESCURÍS
- Ameixa branca das rías
- Berberechos das rías ao natural
- Bonito do norte en aceite de oliva
- Filetes de atún claro en aceite de oliva
- Mexillón ao natural - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
- Mexillóns en escabeche fritos en aceite de oliva - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
- Mexillóns en escabeche picante fritos en aceite de oliva - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
- Mexillóns en salsa mariñeira Escuris - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
- Mexillóns en salsa vieira - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
- Navallas das Rías ao natural
- Navallas das Rías con aliño
- Polbo das rías en aceite de oliva
- Polbo das rías á marineira en aceite de oliva
- Ventresca de atún claro en aceite de oliva
- Ventresca de bonito do norte en aceite oliva
- Zamburiñas en salsa vieira