Conservas Rianxeira

JEALSA
Vimieiro, 20
15930 Boiro (A Coruña)
+34 981 845 400
cliente@rianxeira.com
Certifications
Galicia Calidade
Other certifications

Jealsa, a family business founded in 1958, has opted its inception for the innovation and diversification, which has allowed it to become one of the leading food producers worldwide. Its national brands, Rianxeira and Escurís, have adapted to the new trends and needs of today’s consumers, maintaining the highest quality standards and without losing the essence of traditional Galician preserves.

Products/Services

CONSERVAS RIANXEIRA

  • Agullas en aceite de oliva virxe extra
  • Bonito do norte en aceite oliva
  • Mexillóns ao natural - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
  • Mexillóns en escabeche - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
  • Mexillóns en escabeche picante - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
  • Mexillóns en salsa marinera - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
  • Mexillóns en salsa vieira - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
  • Sardinilla en aceite de oliva
  • Sardinillas en aceite de oliva virxen extra eco
  • Sardinillas en aceite de oliva virxen extra eco picante
  • Sardinillas en aceite de oliva virxen extra baixo en sal
  • Ventresca de atún claro en aceite de oliva
  • Ventresca de bonito del norte en aceite oliva

CONSERVAS ESCURÍS

  • Ameixa branca das rías
  • Berberechos das rías ao natural
  • Bonito do norte en aceite de oliva
  • Filetes de atún claro en aceite de oliva
  • Mexillón ao natural - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
  • Mexillóns en escabeche fritos en aceite de oliva - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
  • Mexillóns en escabeche picante fritos en aceite de oliva - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
  • Mexillóns en salsa mariñeira Escuris - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
  • Mexillóns en salsa vieira - D.O.P. “Mexillón de Galicia”
  • Navallas das Rías ao natural
  • Navallas das Rías con aliño
  • Polbo das rías en aceite de oliva
  • Polbo das rías á marineira en aceite de oliva
  • Ventresca de atún claro en aceite de oliva
  • Ventresca de bonito do norte en aceite oliva
  • Zamburiñas en salsa vieira

instagram facebook twitter youtube